Quan ara fa dos anys la pandèmia ens va tancar a casa durant setmanes, l’Helena Molero va trobar el moment per començar a compondre i treballar temes amb el productor Pere Gallardo. Així, va néixer Montesco, un grup de pop alternatiu que no té por a l’eclecticisme en qüestió de gèneres musicals. El febrer passat va debutar amb ‘Gardenias’, un EP conceptual que ara ens presenten a l’’Habitació 910’… Amb petita sorpresa inclosa!

El cas de Cronopios és un pèl diferent i ens ho resumeixen així: el 2018 es forma la banda, el 2019 fan gira i el 2020… pausa forçada! Però d’aquesta aturada en surt ‘La jungla dels farsants’, un àlbum ple de personatges i les seves mentides amb què ara, per fi, poden tornar als escenaris.

Qui també torna és Joe Crepúsculo: escoltem un primer senzill del seu nou àlbum que se suma al més nou d’Aitana, Bree Runway o Rodrigo Cuevas.

Si ens posem nostàlgics, com ens agrada, viatgem 10 i 20 anys enrere per descobrir quins temes es convertien en número 1 a les llistes americanes. Creus que pots endevinar-los? Entra a l’’Habitació 910” i comprova-ho!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: