Xavi Reyes va publicar l’any passat ‘Otras flores’, un llibre coral que recull les històries, anècdotes i reflexions de més de 70 persones LGTBIQ+, totes acompanyades de fotografies de la seva infància. El Xavi es va encarregar de fer la selecció que conforma el llibre i amb ell, que visita aquesta setmana a l’’Habitació 910’, decidim fer un viatge per totes les nostres infàncies queer.

Celebrem i honorem aquelles figures del món de la música que, d’una manera o una altra, s’han convertit en la història LGTBIQ+ del pop, de George Michael a Kim Petras, passant per Troye Sivan, Pabllo Vittar o, fins i tot, Miguel Bosé. Recollim imatges i fragments de quan encara eren criatures per ajudar-nos a traçar el viatge de la seva identitat dissident.

A més, per primera vegada ens endinsem en el format tertúlia: el Jordi i l’Alvie seuen amb el Xavi Reyes, la nostra maquilladora i artista drag Manuelac0re i l’activista Maria Giralt per recordar com va ser la seva infància, qui les acompanyava i en quins referents s’emmirallaven.

També rebem el tiktoker Helio Roque, conegut pels seus vídeos sobre els metros i trens i les seves estacions, i el cantant Martigo, que ens presenta la seva mixtape ‘Xarnego’, amb actuació en directe inclosa!

Dua Lipa és sens dubte l’estrella pop de la setmana: fa oficial que torna després de “Future nostalgia” amb el seu senzill ‘Houdini’. Però també hem de destacar l’àlbum debut de PinkPantheress o els nous senzills de Mika i Loreen. Björk i Rosalía són notícia per tornar a endarrerir la data de llançament del seu duet conjunt i connectem des de Madrid amb Ale Váez, que ens presenta el treball “Amor es”

I, entre les ‘Gourmet tracks’ de l’Alvie, hi trobem l’àlbum debut del valencià Blu Boi, “Sol x sempre” i l’esperadíssima col·laboració entre Sevdaliza i Grimes.

Fos quina fos la teva infància, tu també tens un lloc a l’’Habitació 910’, de betevé!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: