La festa de la Tamborinada estrena escenari aquest any i, per primer cop, desembarca a Nou Barris per omplir d’activitats i música el Parc de la Guineueta. Serà el matí del 19 de novembre, entre les 11 i les 14 h, amb la Fundació la Roda, Els Propis i altres entitats del districte. Aquest serà el segon any que el festival se celebrarà a la tardor i no a l’estiu. Al darrere hi ha la intenció de sumar-se a altres actes en commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, el 20 de novembre.

El programa d’enguany inclourà jocs i activitats infantils relacionats amb el mar i que buscaran conscienciar els infants sobre la necessitat de mantenir-lo net. També hi haurà una mostra d’entitats amb la participació del Grup de Foc de Nou Barris i la Colla Gegantera de Nou Barris. Sobre l’escenari, Pep Callau i Els Pepsicolen posaran música i somriures.

46 edicions de jocs i música

Es tracta de l’edició 46 de la Tamborinada, que s’organitza anualment des del 1977 —exceptuant la pandèmia— i reuneix milers d’infants i adults. Ha tingut diversos escenaris, com el Parc de la Ciutadella, el Parc de l’Escorxador, Montjuïc i, l’any passat, la plaça Comercial.