Des del 2018 combaten l’heteropatriarcat a còpia de saxo, clarinet i molt de color. El divendres 16 de juny, Contámina Perpètua, Victoria Sickness i la Hipogrifa, les tres integrants d’aquesta banda dissident de neo-punk, van publicar per fi el seu àlbum debut. “Nos pegan” agafa el nom d’un vídeo popular de la Televisió de Galícia que de segur que tothom recorda. Però el seu “statement” va més enllà del “meme”: recordar que l’LGTBIQ+fòbia segueix campant lliure pels carrers. I aquesta setmana venen a parlar-ne amb nosaltres.

El productor Myuko també és un nom important dins de l’escena musical LGTBIQ+: ha firmat talls per a artistes com la Yenesi, Megane Mercury, FUTURACHICAPOP o Oro Jondo. Avui també ens visita per explicar-nos com és el seu procés creatiu i quins projectes té entre mans.

Xicu es va donar a conèixer amb el seu primer EP, “Sol”, però el seu so és cada vegada més disruptiu i ens ho demostra ara amb un nou treball, “22”. Entre els seus quatre temes hi trobem col·laboracions com la de Julieta, la pop-starcatalana del moment, o Galgo Lento.

Celebrem l’èxit internacional del “Padam padam”, de Kylie Minogue, viatjant amb la màquina del temps a alguns dels èxits de la seva llarga trajectòria. I repassem l’actualitat musical, en què trobem la remescla de ‘Chulo’, de la Bad Gyal, el nou treball de Sen Senra, la cançó de Karol G per a la banda sonora de la pel·lícula de ‘Barbie’, entre d’altres.

I la Carla omple encara més de color l’’Habitació 910’ visitant la botiga que la dissenyadora Krizia Robustella té des de ja fa uns anyets al barri del Born.

Lluita LGTBIQ+, moda, color i molt de pop!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: