Ens visita l’artista multidisciplinari en una setmana plena d’esperades novetats musicals.

Han passat mesos des que es va anunciar, però finalment ha arribat l’anhelada col·laboració entre Miley Cyrus i Dua Lipa per a l’àlbum nou de la primera. També tenim material nou de Bad Gyal amb el porto-riqueny Juanka, el disc nou, íntegrament en castellà, de Kali Uchis, o la darrera videopart de ‘Positions’, el sisè àlbum d’Ariana Grande.

Però a banda de totes aquestes novetats, omplim l’’Habitació 910’ de diverses visites. Primer és el torn de l’Alba Riera, la nostra analista de tendències, que aquest cop porta un tema que, tot i que fa anys que és en les nostres vides, darrerament sembla viure una segona onada d’esplendor: parlem de l’horòscop i per què ens obsessiona tant.

També entra a l’estudi Joseph, artista polifacètic que fa de la música el nexe de tots els seus interessos. El seu darrer treball llarg, ‘A I R E’, data de l’any passat, però no perd el temps i aquest 2020 ja ha presentat peces noves. Parlem de com troba inspiració al cinema i en textos o frases d’altres artistes, i se sotmet al nostre Test de Cultura Pop per demostrar-nos els seus coneixements.

A més, connectem per videoconferència amb La Viguesa Dani: el seu àlbum debut, ‘Veinte’, està funcionant d’allò més bé, i un dels seus talls ja té una revisió amb La Casa Azul!

L’’Habitació 910’ sempre s’omple del pop més variat: ens acompanyeu?