Tres artistes nacionals ben joves, però ben diferents entre si, es donen cita a l’’Habitació 910’.

Ja fa uns mesos que Paula Happys ens havia sorprès amb un primer tema que deixava entreveure les seves capacitats musicals, però aquestes últimes setmanes s’ha encarregat de deixar-ho ben clar. Des de mitjans de setembre ha estat compartint els temes que conformen ‘Greetings from Paula’, el seu primer EP. En aquest es barregen la felicitat que es desprèn del seu cognom amb el seu costat més gris i trist. I tant pel so com pel contingut no ens estranya quan ens porta a Billie Eilish o Miley Cyrus com alguns dels seus referents més pop.

 Qui també ens destaca a la més famosa de les germanes Cyrus, és clar, és en Sergi Fabregat, aka FUTURACHICADISNEY, tot i que ens confessa que la seva diva de capçalera és una altra… Però heu d’entrar a la nostra luxosa suite per descobrir-ho! El que si que us podem dir és que ve a estrenar-nos el seu primer vídeo, i no us el podeu perdre!

 I a banda de conèixer el seu “background”, també el presentem telemàticament amb el Warmi, l’artista malagueny que ens visitava la temporada passada i que acaba de presentar un nou EP, ‘Born 2 luv u’. Aquest cop ha deixat que el pop i R&B amb els que ha crescut tenyeixin també les seves cançons, i ens porta com a exemples les TLC o els germans Hanson.

Totes aquestes estrenes venen acompanyades del més nou de Lil Nas X, The Weeknd, Zara Larsson o La Cebolla, la promesa més jove de Sevilla que fa mesos que us recomanem.

El futur del pop pinta súper bé amb totes aquestes criatures inquietes que es deixen caure per betevé!