Hi ha qui diria que ha trigat, que s’ha fet esperar. Però el primer llarga durada de María Escarmiento no podia arribar en millor moment: els darrers mesos ha experimentat amb sons nous, deixant de banda el reggeaton amb què va començar la seva carrera, per trobar el seu lloc en l’hyperpop, l’eurobeat i inclús la música màquina. Amb temes com ‘Mejores que ayer’ i la seva versió de ‘Puedes contar conmigo’, de La Oreja de Van Gogh, “Cosas de brujas” no pot sonar més fresc i nostàlgic alhora, i nosaltres no podem esperar al 10 de març, quan el presenti a la Sala Razzmatazz.

Qui està a punt de seguir els seus passos i publicar el seu primer LP és una altra “triunfita”, l’aragonesa Anaju. “Rayo”, compost en uns dies d’escapada a Astúries, veurà la llum el 28 d’abril i aquesta mateixa setmana arriba el seu segon senzill, ‘Manto de flores’. Prepara’t per a l’Anaju més arrelada, espiritual, folklòrica i pagana!

També coneixem la proposta en solitari d’Oli, que després de la seva aventura amb el grup La Clika Pika, ha decidit fer el seu propi camí. No li direm carrera en solitari perquè a ella el que li agrada és envoltar-se d’altres artistes i treballar de forma conjunta. Per això ha col·laborat recentment amb Las Bajas Pasiones i amb NEPT1 i Toni Taboo. Amb la seva visita ens presenta el seu nou tema, ‘Polea’, i ens regala actuació en directe al plató.

Amb la màquina del temps viatgem fins al 2013, concretament al Regne Unit, per descobrir quins temes no van parar de sonar, i en el nostre repàs de l’actualitat no hi falten Rihanna i la seva actuació a la mitja part de la SuperBowl de diumenge passat. També hi trobem Tove Lo i Jessie Ware, i l’Alvie ens destaca, de les seves “gourmet tracks”, els nous treballs de Caroline Polachek, Rebbeca Black i Paramore.

Prepara les teves “pop-cions”, que el ritual bruixístic més musical t’espera a betevé!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: