Les concursants de Drag Race Espanya segueixen allotjades al Teatre Coliseum de Barcelona i aquesta setmana ens toca conèixer una mica millor Juriji der Klee, Ariel Rec i Marisa Prisa. Parlem de bregar amb el públic, tant a través de les xarxes socials com en directe, en ple xou, i explorem els seus passats i els seus projectes de futur, i demanem que la febre del drag no es quedi en una moda.

I a Sexenni els podríem presentar com una “boy band” catalana, els BTS de la terra, i és que la formen ni més ni menys que set joves músics. El tema ‘De lao’, extret del seu primer àlbum, “Retrats”, s’ha convertit en tot un èxit i el secret està, precisament, a no perseguir “l’èxit perfecte”. No et perdis la conversa amb ells, i és que poden ser joves però tenen les coses ben clares.

A més, et portem el més nou de Karol G, el debut musical de Lourdes León, filla de Madonna, la selecció de ‘Gourmet tracks’ de l’Alvie i els millors viatges en el temps, protagonitzats per artistes tan diversos com Gala, Jennifer Lopez o Blink-182!

I tu, no vols allotjar-te també a l’“Habitació 910”? Entra i gaudeix del millor pop!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: