Dimarts passat es va celebrar a Nova Jersey la cerimònia d’entrega dels premis MTV Video Music Awards, i la nit ens va portar poques sorpreses. Taylor Swift va arrasar, com era d’esperar, i Shakira ens va regalar deu minuts d’actuació en què repassava alguns dels èxits de la seva carrera. I a l’’Habitació 910’ encetem el debat : són justos els VMA? Cal donar espai a artistes menys populars? Quines han estat les grans injustícies d’aquests quasi 40 anys de premis?

Però a banda de repassar el millor (i pitjor) dels VMA, no traiem l’ull de sobre de l’actualitat musical: tenim àlbums nous d’Olivia Rodrigo, Julieta o Romy de The XX, així com els senzills de Selena Gómez o els “gurmet tracks” que ens destaca l’Alvie. I ens visita la Raquel Brandía per presentar-nos en directe la seva nova col·laboració amb AIALA!

A més, retem homenatge a un escriptor inigualable com va ser Terenci Moix, que ens va deixar fa vint anys. I ho fem amb la directora i el guionista de ‘Terenci. La Fabulació Infinita’, un doble documental (llargmetratge i sèrie) que ens apropa com mai a aquesta figura brillant i magnètica, l’autor més venut de la seva generació. Que no es relaxin, que els posarem a prova amb el nostre “Trivia Pop”… Les encertaran totes?

“M’ha costat però tot setembre he estat sense plorar” podria ser una bona frase per entomar l’inici del curs. Es tracta d’una de les infinites sentències convertides en mem que podem trobar al popular compte d’Instagram @afirmacion.es. La ment que s’hi amaga darrera és l’asturià Rafa López Fanjul, i hi connectem per desgranar la seva imatgeria pop que fa mesos que enveeix les xarxes socials.

Tu, que també ets amant dels videoclips: entra a l’’Habitació 910’ de betevé i deixa’t endur per 120 minuts del millor POP!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: