La sabadellenca Santa Salut no s’ho podia creure quan el canal de YouTube alemany ‘A colors show’, per on han passat grans noms de la indústria contemporània, va convidar-la a gravar un parell de temes amb ells. Va ser l’empenta final a una artista compromesa i prometedora que aquesta setmana ens avança els primers temes del seu proper àlbum, “Discordia”. Estrenem el primer tema, ‘Oasis’, i coneixem una mica més a fons a la catalana.

Rally Ray per la seva banda debutarà al gener amb el seu primer llarga durada, “STP”, amb un so que recorda el trap americà. El jove artista d’Igualada ens explica com està vivint aquest moment de canvis, tan a nivell personal com creatiu.

I continuem amb més estrenes. L’Habitació 910 ha fitxat com a col.laboradora del programa Martha Caballero, youtubera i tiktokera, experta en crims mediàtics. Una vegada al mes ens parlarà d’alguns dels crims més populars, per situar-los en el context sociocultural del moment. I comença amb un cas delicat: el de Marta del Castillo.

I no falten un repàs de les nominacions als premis Grammy i les novetats d’Avril Lavigne, Sen Senra i Amaia!

Escolta el programa aquí en la seva versió radiofònica:

Llista de reproducció: