Aquesta ha sigut una de les imatges més habituals durant aquests dies al carrer de Lepant: vianants alçant la vista per veure el que serà el mural més gran pintat mai a la ciutat, segons diuen els organitzadors del festival Openwalls. La intervenció, sobre una superfície de 1.200 metres quadrats i 32 metres d’altura, serveix per obrir el certamen d’art urbà, que s’estrena avui. SERGIO HIDALGO PAREDES “SIXE”, artista urbà “Es todo un reto hacer un mural tan grande en mi ciudad, en otras ciudades del mundo ya había hecho murales mucho más grandes que este.” Ha necessitat una grua de grans dimensions i planificar bé l’acció abans de posar-se mans a l’obra. “Varias veces a este lugar antes de hacer la idea del dibujo. Me di cuenta que era un parque, que estaba cerca de la montaña, i de alguna manera, el mural transmite el espíritu de la montaña.” De fet, així es titula l’obra. És una de les que ocuparà les parets que es pintaran amb motiu de la quarta edició de l’Openwalls. Però no només hi haurà intervencions artístiques. ANA MANAIA, Open Walls Conference “A més, les conferències que farem al CCCB i la primera vegada d’una fira editorial que es diu Unlock, que és la primera fira d’edicions independents sobre grafit i art urbà.” Aquest és l’aspecte que presenta avui el mural. El va començar dilluns i preveu acabar-lo aquest cap de setmana.

Al número 424 del carrer de Lepant trobem el mural més gran de la ciutat. L’està pintant Sergio Hidalgo Paredes, “Sixe”, que ha trigat una setmana a plasmar-lo en una mitjana de 1.200 metres quadrats i 32 metres d’alçària. Es titula ‘El espíritu de la montaña’ i s’inspira en l’entorn on està ubicat. El grafit és una mostra del festival d’art urbà Openwalls.

Molts vianants caminen aquests dies amb la vista enlaire quan passen pel número 424 del carrer de Lepant, al barri del Baix Guinardó. S’hi està pintant un mural de grans dimensions que, segons expliquen els organitzadors del festival d’art urbà Openwalls Conference, serà el més gran dels que hi ha fins ara a la ciutat.

És obra de l’artista badaloní Sergio Hidalgo Paredes, “Sixe” que, després de planificar la intervenció, ha estat una setmana per plasmar-la a la paret, una mitjana de 1.200 metres quadrats i 32 metres d’alçària. Es titula ‘El espíritu de la montaña’. El mural, per al qual s’ha fet servir una grua de grans dimensions, és una de les accions artístiques de la quarta edició del festival Openwalls, que també programa altres actuacions d’art al carrer, un cicle de conferències al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i una fira editorial sobre grafit i art urbà.