L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha parlat aquest migdia abans d’enfrontar-se al colíder de Primera Divisió, el Girona, diumenge a partir de les 21 h a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. El tècnic barcelonista ha dit que estan “molt satisfets amb els Joaos, tant Cancelo com Félix“, i que li agradaria “disposar d’ells per al futur” després d’haver-se revelat que el president del Barça ha confirmat que ben aviat començaran les converses pels dos jugadors.

Les “clàusules de la por” de Pablo Torre i Eric Garcia

Xavi Hernández ha dit que està a favor de les “clàusules de la por” perquè “no pot ser que un jugador teu te la jugui”. En aquest cas està activada la de Pablo Torre, però no la d’Eric Garcia perquè no es va poder fer a última hora. “Imagina’t el que va fer Joao Félix contra l’Atlètic de Madrid”, ha afegit el tècnic barcelonista.

Enfrontament contra l’equip de moda de la Lliga

El partit serà una oportunitat d’or perquè els blaugrana es reenganxin definitivament a la Lliga. Si superen els gironins, es quedarien a només a un punt de l’equip de Míchel. Una derrota, en canvi, obriria una escletxa de set punts. Després del triomf amb bon joc contra l’Atlètic de Madrid, l’equip arriba amb més moral perquè considera que és “un rival directe” i que serà “importantíssim” guanyar per tornar a demostrar aquest bon joc.

L’entrenador ha elogiat la personalitat del Girona, un conjunt que pot jugar a disputar la possessió de la pilota, però també poden jugar en bloc baix. El que queda clar és que, per a Xavi, “contra pronòstic poden optar a guanyar la Lliga perquè estan fent les coses molt bé, són valents, sobretot en atac, i això és el que els ha fet estar allà a dalt”.