onyeka gamero
Foto: FC Barcelona

Plaga de lesions al genoll al Barça, entre jugadores del primer equip i el filial. Al primer equip, mentre algunes jugadores continuen diverses fases de recuperació, l’última en caure ha estat Mapi León, que haurà de passar pel quiròfan per un trencament al menisc extern del genoll dret.

El filial, molt afectat

Fins a tres futbolistes hauran de ser intervingudes o ja han passat per quiròfan per culpa de greus lesions al genoll. Onyeka Gamero és l’ultima futbolista del Barça B que diu adeu a la temporada. La jove dels Estats Units va patir un trencament del lligament encreuat anterior del genoll amb afectació del menisc en el darrer partit de Lliga contra el filial del Madrid CFF. Gamero haurà de passar per quiròfan.

A banda de Gamero, la portera Txell Font, que el curs passat ja va debutar amb el primer equip del Barça, també haurà de passar per quiròfan per operar-se d’un trencament tant del menisc intern com de l’extern.

El Barça torna a perdre Nina Pou

L’exemple més dur d’aquesta crueltat que està patint el filial del Barça el trobem en Nina Pou. La culer feia mesos que es recuperava després d’una greu lesió als lligaments encreuats del genoll i ara haurà de tornar a ser intervinguda d’una operació de menisc.