Espanyol Saragossa Luis Ramis

Si l’Espanyol vol pujar a Primera Divisió ha de tornar a fer-se fort a l’Stage Front Stadium. Amb l’empat a un contra el Saragossa, l’equip de Luis Ramis ha fet un pas endavant (un punt), però són també dos enrere (dos punts menys a casa). Tot i que pugen un lloc a la classificació provisional (tercer amb 32 punts, empatat amb l’Sporting, segon, i el Valladolid, quart, a quatre del líder, el Leganés), els rivals per a l’ascens (que cada vegada en són més) poden comprimir més la lluita o bé escapar-se una mica més encara. Amb els punts perduts contra els aragonesos, ja en són 9 en total. Ha empatat per tercer cop i va perdre contra el Leganés, que va suposar en aquell moment la pèrdua del lideratge.

Quan no és un all és una ceba

Contra el Saragossa el partit estava més o menys controlat fins a l’expulsió de Calero al minut 57. L’1 a 0 d’Edu Expósito tres minuts abans obria la llauna i posava pressió als rivals en cas de triomf. Però amb un jugador menys el Saragossa va collar l’equip blanc-i-blau i va acabar empatant. Vallejo, que tot just acabava de sortir, va fer l’empat. Un punt que, de moment, suma, però que pot restar al final de la jornada. En falten dues per acabar el 2023 i cal que, contra l’Andorra a domicili i el Burgos un altre cop a casa, l’Espanyol aconsegueixi sis punts per continuar somiant amb l’ascens.