Victòria del Barça al camp del Vila-real
@FCBFemeni

Nova victòria i nova golejada del Barça a la Lliga F. Les blaugrana s’han imposat per 0 a 6 al Vila-real en un partit en què el conjunt de Jonatan Giráldez no ha tingut cap problema per sumar els tres punts i continuar com a líder invicte a la classificació.

La Pilota d’Or inicia la golejada del Barça

El Barça ha sortit al Miniestadi de Vila-real amb la intenció de dominar el partit. I ho ha aconseguit des d’un bon inici. Al minut 14, Aitana Bonmatí ha trobat espai entre la defensa local i ha fet el primer gol de les blaugrana.

10 minuts més tard, i després de dues ocasions clares de Pina i Oshoala, la nigeriana ha fet el segon. La davantera blaugrana ha guanyat l’esquena a la defensa i ha rematat una bona centrada d’Ona Batlle. Amb el 0 a 2 s’ha arribat al descans. Abans, però, el Vila-real ha tingut les primeres ocasions a les acaballes dels primers 45 minuts.

Més gols a la segona part

Després del descans, el partit ha tingut la mateixa història. Aitana ha fet el 0 a 3 després de rematar, amb un xut ajustat al pal, una bona centrada d’Ona Batlle. El domini del Barça era absolut. Al minut 77, Salma Paralluelo ha fet el quart de l’equip de Giráldez. I quatre minuts després Hansen ha fet el 0 a 5.

La golejada l’ha tancada Oshoala amb el 0 a 6 i el seu triplet particular. Ara, les blaugrana ja tenen la mirada posada en el partit següent. Serà ni més ni menys que el debut de les blaugrana a la Champions contra el Benfica.