Victòria clara i contundent de l’Atlètic-Barceloneta contra el Centre Natació Mataró en la vuitena jornada de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt d’Elvis Fatovic s’ha imposat als maresmencs per un ampli 3 a 21.

Domini de l’Atlètic-Barceloneta des de l’inici

L’Atlètic-Barceloneta ha tornat a demostrar per què continua sent l’únic equip invicte de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. I ho ha fet des del primer minut del partit contra el CN Mataró. L’equip mariner ha començat l’enfrontament amb un parcial de 0 a 4 que, al final del primers vuit minuts, ja era d’1 a 5 favorable al conjunt d’Elvis Fatovic.

En el segon període, les coses no han canviat. Parcial d’1 a 4 per a l’Atlètic-Barceloneta amb un gol per a Alex Bustos, Felipe Perrone, Bernat Sanahuja i Alberto Munárriz. El navarrès sembla haver deixat enrere els problemes físics que no li van permetre jugar els primers partits de la temporada.

L’estocada, en l’últim període

Després del descans, el CN Mataró s’ha enfonsat. El conjunt de Víctor González ha tornat a encaixar quatre gols i només Gerard Gil ha estat capaç de superar Unai Aguirre. A l’últim període, i amb un marcador favorable de 3 a 13, l’Atlètic-Barceloneta no ha perdonat i ha fet un parcial de 0 a 8 per deixar el 3 a 21 definitiu. Bernat Sanahuja i Felipe Ferrone, amb quatre gols cadascú, han estat els màxims anotadors del partit.