Marc Vivés, nou director esportiu Barça
Foto: @visselkobe

Ha trigat, però ja ha arribat el substitut de Markel Zubizarreta. Marc Vivés és el nou director esportiu del Barça. Aquest càrrec el desenvoluparà des de l’equip professional i fins al futbol base. Vivés cobrirà la vacant de Zubizarreta, que es va acomiadar de l’entitat el 26 de setembre després d’haver impulsat la secció a les quotes més reeixides de la història del club.

Marc Vivés, de la Federació Catalana al Japó

Marc Vivés té una dilatada experiència en el futbol. Després de llicenciar-se i doctorar-se en Ciències de l’Educació Física i l’Esport, Vivés va treballar a la Federació Catalana de Futbol. Ho va fer primer com a seleccionador de categories inferiors (té el títol d’entrenador UEFA PRO) i després com a director tècnic. L’any 2018 se’n va anar al Japó, concretament al Vissel Kobe. Al club on jugava Andrés Iniesta va ser director tècnic del futbol base una temporada i després segon entrenador del primer equip. Fins i tot va arribar a dirigir la primera plantilla quatre partits.

El club blaugrana ha valorat el perfil d’investigador del futbol i la seva carrera en els últims 20 anys per apostar pel seu fitxatge en un club en què l’exigència pels resultats és molt gran.