L’Atlètic-Barceloneta no ha pogut fer res davant el Club Natació Terrassa en el partit de la setena jornada de la Divisió d’Honor femení. Les marineres han perdut a la piscina de Sant Sebastià per 4 a 17 en un enfrontament en què ha destacat Pili Peña amb sis gols.

Primer parcial igualat fins a la reacció del Terrassa

El partit entre el CN Atlètic-Barceloneta i el Terrassa ha començat de la millor manera per als interessos de les jugadores de Marc Comas. Les marineres han començat amb un parcial de 2 a 0 amb els gols de Roser Tarragó i Hannah Ruckelshaus, però el Terrassa ha reaccionat i, amb tres gols consecutius, ha aconseguit capgirar el marcador (2-3) en acabar els primers vuit minuts.

En el segon quart, el Terrassa ha pogut ampliar les distàncies. Un gol d’Isabel Piralkova i un altre de Pili Peña, màxima golejadora del partit, ha fet que al descans l’equip d’Eduard Vera anés guanyant per 2 a 5.

L’Atlètic-Barceloneta s’enfonsa en l’últim període

Després del descans, el Terrassa ha mantingut el seu nivell golejador amb dos parcials que ho diuen tot. El tercer període ha acabat amb un 2 a 5 favorable a les egarenques i un 4 a 10 en el marcador, però la sentència ha arribat en els últims vuit minuts. Un parcial de 0 a 7 per a les visitants ha enfonsat a l’Atlètic-Barceloneta, que ha acabat perdent per 4 a 17.

El Terrassa juga Champions i ho ha fet molt bé”