L’Escola Esportiva Guineueta només ha pogut sumar un punt en la seva visita al municipal Ramón Farrús de Lleida. El conjunt de Nou Barris ha vist com l’Atlètic Lleida empatava el gol inicial d’Hugo quan només quedaven dos minuts per acabar l’enfrontament.

Bon inici del Guineueta i mal final

El partit entre l’Atlètic Lleida i el Guineueta ha començat de la millor manera possible per als interessos de l’equip de Luis Gallego. El conjunt de Nou Barris s’ha avançat amb un gol d’Hugo que ha aprofitat una errada local i un mal refús de la defensa lleidata per fer el 0 a 1, al minut 6 de partit.

Amb el gol del Guineueta els dos equips han tingut ocasions per marcar, però el marcador no s’ha mogut durant gairebé tot el partit.

I diem gairebé, perquè al minut 88, Konu ha rematat dins l’àrea una pilota centrada des de la banda per fer el definitiu empat a 1. Amb aquest resultat, l’EE Guineueta suma 10 punts i encadenen quatre jornades consecutives sense perdre després d’empatar amb Vic i Atlètic Lleida i de guanyar a Santboià i Can Vidalet.