Muntanyesa

El Muntanyesa ha guanyat clarament al camp del Gavà per 0 a 3. Una victòria que fa que els de Nou Barris continuïn liderant amb comoditat el grup segon de la Primera Catalana.

El Muntanyesa colpeja primer

Un dels dues de la jornada ha començat amb un Gavà molt intens i dominant els primers compassos del matx. La primera ocasió clara ha nascut d’una centrada de Ruiz que Joan Vázquez de cap ha enviat a la dreta de la porteria defensada per Colchero. El Muntanyesa s’ha tret la son de les orelles i ha avisat amb un xut de Brian que ha marxat fregant el travesser.

A la segona, que han tingut els de Nou Barris no han perdonat. Al minut 26, després d’una triangulació per esquerra, Jaime ha centrat per Sergi, que ha inaugurat el marcador amb una rematada en planxa. Al minut 40, Brian ha estat objecte d’un penal comès per Marcos. Els de Nou Barris no han perdonat i Velillas des dels onze metres ha transformat el segon. Els visitants han marxat al descans amb una renda favorable després d’haver neutralitzat les ocasions del Gavà. Colchero ha tret un mà a mà amb Joan Vázquez.

Velillas sentencia el matx amb un golàs

El Muntanyesa ha sortit a la segona meitat decidit a sentenciar al més aviat possible. I així ha estat. Quan només s’havien disputat cinc minuts, Velillas ha enviat al fons de la xarxa un gran xut de falta. Amb el 0 a 3, el Gavà no s’ha donat per vençut i a punt ha estat de retallar distàncies, però de nou s’ha topat amb un immens Colchero.