El Barça B ha perdut davant el Nàstic de Tarragona per 1 a 0 a la jornada 21 de la Segona Divisió B. Els de García Pimienta no han materialitzat les seves ocasions i trenquen una ratxa de dos partits seguits guanyant.

Dos estils enfrontats al primer temps

El Nàstic ha començat el partit pressionant molt alt i la defensa blaugrana ha tingut dificultats per treure la pilota jugada des del darrere. Amb el pas dels minuts, l’equip tarragoní ha baixat les seves línies i el Barça s’ha situat a camp contrari. La primera ocasió perillosa dels de García Pimienta ha arribat al minut 7. Abel Ruíz ha protagonitzat una bona jugada individual i ha enviat la pilota al pal. El Barça ha seguit dominant el joc i buscant l’espai en un bloc defensiu del Nàstic molt compacte. L’ocasió blaugrana més clara ha arribat al minut 21 amb un remat de cap d’Álex Collado a dos metres de la porteria que ha aconseguit aturar sobre la línia el porter local. El Nàstic ha tingut una doble ocasió per a avançar-se al minut 23, però el porter blaugrana Carevic, que ha debutat en aquest partit, ha evitat el gol en les dues ocasions. El Barça ha seguit circulant la pilota a camp contrari i el Nàstic ha mantingut el bloc baix buscant els contracops. Cap dels dos equips ha tingut ocasions clares per obrir la llauna al segon tram de la primera meitat.

El Nàstic fa valer el gol de Pol Ballesteros

El guió del partit s’ha mantingut a la segona meitat. El Barça B ha continuat dominant la possessió i el Nàstic no ha canviat el seu plantejament defensiu. La primera ocasió ha sigut vermella, amb un xut des de fora de l’àrea de Ferran Brugué que ha marxat desviat. Al minut 61, Ronald Araújo ha vist la cinquena groga i es perdrà el partit següent davant l’Ejea. El filial ha tingut dues ocasions per a avançar-se a les botes d’Abel Ruíz, però el jugador valencià no ha estat encertat. El Nàstic ha aconseguit obrir la llauna al minut 71 després d’una gran centrada a l’àrea que ha aprofitat Pol Ballesteros per a enviar la pilota al fons de la xarxa amb el cap, tot aprofitant un refús. García Pimienta ha donat entrada a Kike Saverio i Akieme buscant el gol de l’empat a l’últim tram del partit. El Nàstic ha continuat molt tancat amb l’objectiu de mantenir el resultat. El Barça ha tingut una ocasió a l’últim minut del partit que ha aturat Bernabè. Finalment, el conjunt blaugrana ha perdut per la mínima a Tarragona.