El Barça Atlètic s’ha endut una victòria d’or davant de la Reial Societat B (2-1) gràcies als gols de Diego Percan i Cuéllar a la primera meitat. Jon Merino ha estat l’autor del gol realista. L’equip basc s’ha quedat amb un jugador menys al minut 34 de partit, després de l’expulsió d’Ibra Camara. Per altre cantó, a Mika Faye també l’han expulsat al minut 56. Amb aquests tres punts el filial culer escala fins la cinquena posició i acumula 31.

La Reial Societat es queda amb 10 homes

El Barça Atlètic ha arrencat el partit amb un ensurt, després que Mika Faye hagi realitzat una passada molt compromesa per Marc Vidal, que ha hagut de resoldre la situació amb un rebuig per evitar el gol en pròpia. La Reial Societat B ha optat per esperar el conjunt local amb un bloc baix, encara que ha estat capaç de robar diverses pilotes amb una pressió asfixiant en camp contrari i ha provocat que l’equip blaugrana no estigui còmode sobre la gespa als primers 20 minuts.

La primera gran ocasió per al Barça ha estat per Cuéllar, que s’ha quedat sol davant de Gaizka Ayesa però ha enviat la pilota a les mans del porter basc amb tot a favor per fer el primer gol. Al minut 34 de partit, el filial de l’equip basc s’ha quedat amb un jugador menys després de l’expulsió d’Ibra Camara, que ha agafat de la samarreta a Percan quan era l’últim jugador. Arran de la targeta vermella que ha vist la Reial, el conjunt culer ha creat perill amb un llançament de falta de Moha que ha aturat amb una bona intervenció Ayesa.

Percan i Cuéllar trenquen la igualtat al Johan Cruyff

El Barça ha estrenat el marcador al minut 39 de partit amb una rematada de Percan dins l’àrea, després d’una bona passada de Pau Víctor. Cuéllar s’ha sumat a la festa blaugrana amb una bona definició amb la cama dreta per fer el segon gol dels de Rafa Márquez al minut 43.

A la represa, Diego Percan ha pogut fer un doblet en una jugada calcada al primer gol, encara que Ayesa ha reaccionat a la perfecció amb una gran intervenció sota pals. El mateix 9 culer ha estat a punt de coronar-se amb una xilena dins l’àrea, però la seva rematada ha marxat fregant el travesser. Els blaugrana han continuat insistint i Pau Víctor ha estat a punt de fer la sentència amb un xut que ha aturat de nou Gaizka Ayesa, l’home del partit per la Reial Societat.

Mika Faye s’autoexpulsa i la Reial Societat posa el 2-1

Mika Faye s’ha encarregat d’igualar les forces al minut 56 de partit, després de ser expulsat per cometre una falta quan era l’últim jugador de l’equip culer. Tot i això, el Barça ha pogut posar el 3-0 al marcador per mediació de Pau Víctor, encara que la defensa del filial realista ha desbaratat l’oportunitat. Al minut 60, Marc Vidal ha aparegut de manera providencial per evitar que el conjunt basc es fiqués en el partit amb una bona parada. La Reial Societat B ha posat el 2-1 al marcador amb una bona rematada de cap de Jon Merino al minut 66 de partit. El combinat dirigit per Rafa Márquez ha buscat calmar el partit i ha aconseguit que la Reial no tornés a crear perill amb una actitud més defensiva per salvaguardar el resultat.