El Martinenc ha guanyat per 3-1 en un gran derbi contra el Júpiter, al Municipal del Guinardó. El partit ha estat molt disputat entre dos equips potents de la Primera Catalana, però dos gols, un abans del descans i l’altre a la represa, juntament amb una expulsió a la segona part del Júpiter ha fet que el derbi es quedés al Guinardó.

Dani Suárez fa avançar el Martinenc abans del descans

El partit ha començat molt competit entre dos equips a la parta alta de la classificació. La primera clara del partit ha estat per al Martinenc, en una gran centrada per banda esquerra de Max que Osorio ha rematat de cap i que Xavi ha rebutjat a córner. Al minut 29, el Martinenc ha reclamat un penal per caiguda d’Osorio a dins l’àrea, però l’àrbitre del partit no ha xiulat res. El mateix Osorio, al minut 33, ha tingut una ocasió molt clara d’avançar el conjunt del Guinardó en un contra un que ha enviat massa alt de la porteria de Xavi. Dani Suárez ha fet el primer per als locals amb una gran rematada després d’una bona centrada per banda dreta.

El Júpiter competeix, però el Martinenc sentencia a la segona

Osorio ha tingut el 2-0 per al Martinenc a l’inici de la segona amb una rematada a boca de canó que ha marxat fora per poc. El segon del Martinenc ha arribat al minut 51, després d’una sortida d’un córner on Saro ha fet un gran xut des de la frontal de l’àrea del Júpiter. El Júpiter ha pogut retallar distàncies al 56 després d’un gran xut des de fora de l’àrea que Toni ha enviat a córner. El conjunt de la Verneda ha començat a arribar a porteria i Toni, amb una gran aturada a la línia de gol, ha evitat el gol dels visitants al minut 60. L’àrbitre ha assenyalat penal per al Júpiter al minut 64 per una caiguda d’un jugador dins l’àrea i Patrick l’ha convertit en gol per fer el 2-1. El Júpiter s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Patrick per doble targeta groga al minut 77. El Martinenc ha sentenciat el partit al minut 81 amb el 3-1, després que Sosa rematés una bona centrada des de banda esquerra.

El gran partit confirma que l’ascens segueix sent l’objectiu per Martinenc i Júpiter

Amb la intensitat que ha tingut aquest derbi ha quedat clar que tant Martinenc com Júpiter lluitaran en la segona volta per seguir amb la carrera per l’ascens. Tant l’equip de Toni Carrillo, com els de Juanjo García han demostrat en aquest partit i durant la bona primera volta que són dos candidats per aconseguir ascendir a la nova Lliga Elit.