El Sant Andreu no ha pogut encadenar la sisena victòria consecutiva i ha perdut contra el Cerdanyola per 2 a 1 en un partit en què els quadribarrats han vist com els locals han capgirat el gol inicial de Pochito. Boris Garros, amb dos gols a la segona part, ha estat l’heroi dels vallesans.

Pochito i Jaime, els protagonistes de la primera part

El partit no ha pogut començar millor per als interessos del Sant Andreu. Només s’havien disputat sis minuts de la primera part quan Pochito ha rebut una centrada des de la banda i ha rematat de manera perfecta per fer el 0 a 1.

El gol matiner dels quadribarrats ha fet reaccionar al Cerdanyola. El conjunt d’Oliver Ballabriga ha tingut dues aproximacions perilloses amb les rematades de Boris i Kata que han marxat fora per poc. El “Sarda” ha continuat buscant el gol i aquest ha estat a punt d’arribar a la mitja hora de partit. Niko Kata ha caigut dins l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal. Però aleshores ha aparegut Jaime que, amb una gran aturada, ha parat el llançament de Max Marcet i ha impedit el gol del conjunt vallesà.

Ha estat la primera de les bones intervencions del porter del Sant Andreu a la primera part. Dos minuts després del penal, Jaime ha aturat una rematada de cap de Manu que anava directe al fons de la xarxa.

El Cerdanyola capgira el marcador al Sant Andreu

Després del descans, el Sant Andreu ha vist com l’equip local ha sortit amb moltes més ganes. Al minut 55, el Cerdanyola ha avisat amb una bona ocasió de Boris davant de Jaime. Com dèiem, ha estat un advertiment, perquè un minut després i amb només tres minuts, l’equip de Ballabriga ha capgirat el marcador. Ha estat amb dos gols de Boris, que ha demostrat la seva millor arma: fer gols en moments decisius.