El Barça CBS continua amb la mala dinàmica de resultats després de sumar una nova derrota a la Lliga Femenina Endesa. Les blaugrana han perdut per 55 a 77 contra l’IDK Euskotren i encadena deu derrotes en els últims onze partits.

El Barça CBS no pot fer res davant l’Euskotren

Les blaugrana sabien que al davant es trobarien un equip complicat i així ha estat. El conjunt basc ha dominat el partit des d’un bon inici. Al primer quart, les visitants ja guanyaven per 11 a 24. Un resultat que al descans ja era de 17 punts a favor per a les guipuscoanes, amb el 25 a 42.

A la represa, les blaugrana han intentat escurçar diferències però l’Euskotren no ha permès la remuntada de les locals. El darrer període ha condemnat el Barça, tot i els 17 punts de Wurts i 14 d’Anderson. Les d’Isaac Fernández amb cinc victòries se situen només una per sobre de les places de descens.