Epsanyol guanya a l'Al-Wakrah SC

Segona victòria de la pretemporada per a l‘Espanyol a l’estada de pretemporada a Marbella. Els blanc-i-blaus han derrotat l’Al-Wakrah SC de Qatar per 1 a 0. El jugador del planter, Rubén Sánchez, ha estat el golejador del partit. Amb dos gols és el pitxitxi dels periquitos a la pretemporada. L’exentrenador de l’Espanyol, Tintín Márquez, és l’actual entrenador de l’equip qatarià.

L’equip de Luis Garcia tanca l’estada de pretemporada a Marbella amb dues victòries, una contra Las Palmas i l’altra contra l’Al-Wakrah SC. El proper amistós serà el 5 d’agost, en què el conjunt català s’enfrontarà a l’Utrecht als Països Baixos.

Landry Dimata falla un penal

Una bona notícia ha estat la titularitat de Nico Melamed, després de superar unes molèsties al turmell. Al minut 26 de partit Landry Dimata ha desaprofitat un xut de penal. El porter, Omair Al Sayed, ha rebutjat el xut.

Keidi Bare després d’una gran centrada de Rubén Sánchez ha rematat de cap fora fregant el travesser. Àngel Fortuño ha estat providencial quan faltava un minut pel descans rebutjant a córner un xut molt potent i col·locat.

Rubén Sánchez, la sensació de la pretemporada

Rubén Sánchez ha obert el marcador en el tercer minut del segon temps gràcies a una gran combinació amb Nico Melamed. És el seu segon gol de la pretemporada, ja va marcar contra Las Palmas. Dimata ha continuat disposant de bones ocasions per marcar. De fet, ha estavellat una pilota a la creueta, però el jugador belga no està fi de cara a porteria.

Martin Braithwaite consta com a convocat, però no juga cap minut

El davanter danès, Martin Braithwaite, ha entrat a la convocatòria per jugar aquest partit, però Luis Garcia no l’ha deixat jugar ni un sol minut. La situació amb el jugador és tensa i s’està buscant una oferta per vendre el davanter. Si no n’hi ha cap, Braithwaite continuarà a l’Espanyol.