Oriol Romeu ha estat una de les tres incorporacions que ha fet el Barça aquesta temporada. El migcampista ha parlat de les seves sensacions tant en l’àmbit individual com col·lectiu en una entrevista als mitjans del club. Es mostra satisfet per haver tornat al Barça, ho afronta com un repte i és ambiciós. Té clar que amb la plantilla que hi ha l‘equip ha d’aspirar a guanyar-ho tot.

L’Oriol Romeu més ambiciós

Oriol Romeu té clar quins han de ser els objectius de l’equip i també les aspiracions. El migcampista assegura que els objectius del Barça han de ser lluitar per totes les competicions. “Ser un equip amb una identitat clara, que ataca els rivals, que és dominant, que és agressiu i que té una ambició molt elevada. Amb la plantilla que hi ha, amb l’equip que han fet i que farem i la manera que volem jugar, no podem aspirar a res més que que no sigui guanyar-ho tot”, ha argumentat.

El futbolista, que ha tornat al club blaugrana 12 anys després, explica que el valor de tornar al Barça per és immens. Per Romeu, tornar a portar aquesta samarreta significa moltíssim i la seva intenció a partir d’ara és adaptar-se tan ràpid com sigui possible al que li demana Xavi i donar rendiment des del minut 1. El d’Ulldecona destil·la il·lusió: “El repte és ajudar a l’equip a fer un gran any”.

El seu estil de joc

En l’àmbit individual assegura: “Arribo a l’equip en un bon moment tant físicament com mentalment”. I que la idea és poder-ho demostrar. Quan es defineix, explica que li agrada tenir dominada i controlada la zona del mig del camp, que els jugadors rivals se sentin intimidats en passar per la seva zona, que no se sentin còmodes. En aquest aspecte, explica: “M’agrada recuperar pilotes i trobar els jugadors ofensius de manera ràpida. Treure la pilota des del darrere, sentir-me dominant, tenir molta possessió, atacar en camp rival, característiques del Barça de Xavi. Em puc adaptar molt bé i puc ajudar l’equip”.