Luis García
Foto: RCD Espanyol

(EFE) L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha afirmat aquest dimecres que el davanter Martin Braithwaite “ha perdut la confiança de tots” en haver abandonat dilluns sense permís la concentració de l’equip a Marbella i haver tornat dimecres a la matinada per forçar una sortida.

Una falta de respecte

El tècnic, en una entrevista a TV3 a Marbella, ha insistit que el danès ha trencat “tots els codis interns” i ha qualificat la seva actuació com “una falta de respecte” a la institució, als seus companys, al cos tècnic i a l’afició. L’asturià ha afegit que “un jugador mai estarà per sobre de l’Espanyol”.

Luis García ha comentat que tractaran Braithwaite amb “severitat”, tot i indicar que “no estarà apartat” i se’l tractarà com un futbolista “amb contracte”.

De fet, el vincle de l’atacant danès amb el club català finalitza el 30 de juny del 2025. “Ha estat una situació excepcional que gestionarem de manera interna”, ha afegit.

D’altra banda, Luis García s’ha mostrat tranquil respecte als futurs fitxatges de l’equip: “S’està treballant molt i bé per poder incorporar futbolistes de nivell. No s’hi val portar jugadors de qualsevol manera, que siguin pitjors que els que tenim”.