El Sant Andreu s’ha vist superat per l’Hospitalet per 1 a 2, en el partit ajornat de la tretzena jornada de Lliga de la Tercera Divisió. Amb aquesta derrota els de Mikel Azparren es mantenen a la part baixa de la classificació. Segueixen catorzens, amb 22 punts, i tenen el play-off a 10 punts i el descens, a sis.

El Sant Andreu juga amb un home menys

El partit ha començat amb un Hospitalet buscant clarament la porteria del Sant Andreu, i ha gaudit de diverses opcions per marcar. Al minut 7 de partit, Segovia ha hagut de salvar una clara ocasió de Ton rebutjant la pilota amb el peu. Els andreuencs no han aconseguit trobar el ritme en atac durant els primers minuts de joc i han estat patint la pressió d’un Hospitalet incansable. Al minut 22 de partit el Sant Andreu ha vist com les seves files es veien reduïdes després d’un penal de Segovia, que ha vist la targeta vermella. Rodri, al minut 26, ha transformat el penal i ha fet pujar el 0 a 1 al marcador i posar al davant l’Hospitalet. Una rematada d’Elhadji blocada per la defensa riberenca ha permès a Josu agafar el rebot mentre Aliaga estava a terra i xutar, però el pal l’ha refusat. El Sant Andreu ha tingut l’ocasió més clara de gol al minut 39 amb un xut a la frontal de l’àrea de Felipe Sá.

Sant Andreu
@uesantandreu

Segona part intensa al Narcís Sala

El Sant Andreu, tot i disposar d’un home menys, ha sortit amb ganes de lluitar pel partit i ha tancat l’Hospitalet al seu camp durant els primers minuts. Cap a l’equador de la segona part el partit s’ha mantingut calmat, sense ocasions clares per part de cap equip. Els andreuencs han estat a punt d’empatar, al minut 65, amb una centrada de córner de Josu, rematada per Víctor Alonso. Seguint amb agressivitat, els quadribarrats han tingut una altra ocasió just un minut després amb un xut creuat dins l’àrea de Juanan. Una passada de cullera de Ferrán al minut 72 ha permès a Jaume xutar sol davant Aliaga. Sense abaixar el to, al minut 74, Llamas  ha centrat la pilota a l’àrea i Ferrán ha rematat amb un xut al primer pal que ha rebutjat Aliaga. Una pilota mal rebutjada per la defensa dels riberencs ha caigut als peus de Ferrán, que ha aprofitat per xutar a porteria i Kuku ha aprofitat el rebot per pujar l’1 a 1 a l’electrònic.

L’àrbitre s’ha vist obligat a aturar el partit uns minuts perquè l’afició estava increpant el linier. Javi Lara al minut 87, ha rebut una pilota dins l’àrea i el seu xut creuat amb la dreta ha acabat dins la porteria. Amb l’1 a 2 en el marcador ha sentenciat el partit.