Gran remuntada del Muntanyesa contra el Sant Ildefons. Primera part amb molt poques ocasions de gol, les més clares per als locals. A la represa, l’equip visitant s’ha avançat en el marcador amb un gol de Cepeda, era el minut 50 de partit. Però els de Nou Barris no han llançat la tovalloal i animats tot el partit per l’afició han pogut capgirar el marcador. Al minut 64, Dani Andreu ha fet un triple canvi i ha funcionat ja que David Bauli, cinc minunts després, ha empatat el partit. Era la primera pilota que tocava el davanter. El central, Agus, seguidament ha fet el 2 a 1 final gràcies a una rematada de cap. Amb aquesta victòria, el Muntanyesa se situa segon a la classificació, a tres punts del primer, el Manresa, i trenca una ratxa de tres partits sense guanyar.