CF Muntanyesa

Aquest diumenge a Valls s’ha viscut una jornada històrica pel que fa als castells a Santa Úrsula. El dia també ha estat històric per al Muntanyesa, que ha sumat 8 de 8 victòries en lliga. Els groc-i-negres han aconseguit sumar un nou triomf, el vuitè de consecutiu, i són líders destacats del grup 2 de la Primera Catalana amb 24 punts. Tot i aquest inici de temporada impecable, el Gavà és segon amb 20 punts, quatre menys que els de Dani Andreu.

El Valls no ho posa fàcil

La Monta arribava a Valls amb un immaculat 7 de 7 i amb la intenció de seguir sumant. El conjunt de l’Alt Camp era, juntament amb el Sant Ildefons, l’únic equip del grup que encara no havia guanyat cap partit. El primer gol de l’enfrontament ha trigat en arribar. Ha estat en el minut 43 quan Ion Vázquez ha aprofitat una bona centrada per la banda dreta per col·locar un xut a l’escaire de la porteria defensada per Alejandro Agüera.

Sentència a la segona meitat

El conjunt de Joan Anton Pallarès s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Lluís Barberà en el minut 52. Amb un home més, la Monta ha aconseguit el 0 a 2 definitiu gràcies a Omar Baldé en el minut 77. Amb aquest marcador, els groc-i-negres sumen la vuitena victòria consecutiva en els vuit partits disputats amb 23 gols a favor i només quatre en contra.