El temps afegit ha tornat a condemnar la Guineueta. Tal com va passar la setmana passada al camp del Manlleu, els de Nou Barris han rebut un gol quan ja semblava que el partit s’havia acabat. Els de Luis Gallego s’han avançat en el minut 83 mitjançant Carmona, però la Grama ha sumat un punt gràcies a un penal discutit pels locals en el minut 96. La Guine, a més a més, ha acabat el matx amb dos jugadors expulsats i empipats amb l’actuació arbitral. Amb aquest empat ja sumen cinc jornades consecutives sense guanyar.

Domini inicial de la Guineueta

La Guineueta ha començat millor i ha tingut fins a tres ocasions per avançar-se en el marcador. Els de Luis Gallego, però, no han aconseguit el gol, i la Grama ha agafat el domini del partit. L’ocasió més clara dels visitants ha estat a les acaballes de la primera meitat. El porter local, Pacheco, ha desviat el xut d’Óscar Muñoz.

Guineueta Grama Primera Catalana expulsió Aldana

La Grama empata al temps afegit

La segona meitat ha estat molt igualada en possessió de pilota i d’ocasions de gol per part de tots dos equips. Pacheco, un dels destacats, ha fet una gran aturada al minut 67 amb un xut de Rosillo. La Guine s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió d’Aldana després d’una falta sobre Marçal. Tot i jugar amb 10, els de Luis Gallego han obert el marcador al minut 83 amb un xut de Carmona. Les coses se li han complicat, a la Guineueta, perquè en el 88 Marc Fernández ha estat expulsat per doble targeta groga. Tot i jugar amb nou, semblava que els locals s’havien d’endur els tres punts, però la Grama ha aconseguit l’empat després d’un penal discutit per mans dins l’àrea al minut 95. Cristóbal ha fet l’1 a 1 definitiu.