El FC Barcelona B ha guanyat el CE Sabadell per 1 a 0 i converteix el Johan Cruyff en un fortí, ja que l’equip encara no ha perdut cap partit de Lliga. Els de Francesc Xavier Garcia Pimienta sumen els tres punts després de l’empat a Llagostera en la jornada anterior.

El FC Barcelona B domina el primer temps

El partit ha començat amb el conjunt blaugrana dominant el joc, però l’equip arlequinat ha buscat de mica en mica arribar a la porteria d’Iñaki Peña. La primera ocasió clara ha estat per al Barça al minut 5. Saverio ha fet una jugada per banda esquerra i ha assistit per a Alex Collado, que ha xutat i Ian Mackay l’ha enviat a córner. Primer avis clar dels de Garcia Pimienta. El Sabadell no ha creat perill a Peña en les poques arribades que ha tingut. Al minut 24, el Barça ha fet el primer. De nou, Saverio ha fet una bona jugada i l’esfèrica ha arribat a Monchu, que sol dins l’àrea i amb un xut ha superat Mackay.

FC Barcelona B
@FCBarcelonaB

El domini blaugrana s’ha anat accentuant i les ocasions de perill cada cop han estat més. Monchu ha intentat fer el segon de falta, però el seu xut ha marxat a la dreta de la porteria de Mackay per poc. Amb la victòria per la mínima del Barça B, s’ha arribat al descans.

Segona part més igualada

El segon temps ha estat més igualat que la primera part, com a mínim els primers minuts. Al minut 58, Saverio ha enviat una pilota al travesser. El Sabadell també ha gaudit d’algunes ocasions, però no les ha materialitzat amb gol. Han anat passant els minuts i el domini ha tornat al filial blaugrana. El filial culer ha pogut fer el segon en una rematada d’Hiroki que Mackay ha enviat a córner. Tot seguit, doble ocasió d’Abel Ruiz i Riqui Puig. Abel Ruiz amb un xut que ha tret el porter, i el rebuig li ha caigut a Riqui, que amb el cap l’ha enviat a fora. El Sabadell ha tingut l’empat en un llançament de falta en el darrer minut d’Edgar Hernández que ha sortit fora. En l’afegit, Iñaki Peña ha tret una mà espectacular per desviar un xut d’Edgar que hauria significat l’empat. Al final victòria blaugrana i tres punts que situen els de Garcia Pimienta quarts en zona de play-off d’ascens.