El Barça, en una gran primera part, ha superat el Centre d’Esports Sabadell per 4 a 1. Unai Hernández, amb un doblet, ha estat el millor d’un partit en què també també han marcat Pau Víctor i Mbacke. Per part del Sabadell, Sander ha sigut l’autor de l’únic gol arlequinat. Amb aquest resultat el filial blaugrana es manté a la segona posició amb 23 punts, mentre que el Sabadell acumula la sisena derrota consecutiva.

Tres gols en 11 minuts del Barça Atlètic

El partit ha arrancat de manera immillorable per al Barça Atlètic, Mbacke ha fet l’1 a 0 en els primers dos minuts de l’enfrontament amb una bona rematada de cap a la sortida d’un córner. Pau Víctor ha posat el 2-0 al marcador dos minuts després, gràcies a un refús en l’àrea petita. L’equip blaugrana s’ha proposat delectar a l’afició present al Johan Cruyff i Unai ha aconseguit fer la tercera diana en tan sols 11 minuts de joc amb una bona definició després d’una gran jugada personal.

El Sabadell s’ha intentat refer als tres gols del Barça amb ràpides transicions en atac, encara que l’equip local estava molt ben plantat sobre la gespa i amb molta confiança després d’arrasar en els primers minuts. Els de Rafa Márquez han tret el peu de l’accelerador a mesura que passaven els minuts i han jugat amb el vent a favor en els últims instants d’una primera meitat que només ha tingut un color, el blaugrana. Mikayil Faye ha destacat en defensa. Ha estat un mur per l’equip arlequinat, que no era capaç de perforar la línia defensiva culer liderada pel central de 19 anys.

El Sabadell respon i dona la cara

Quan quedaven dos minuts per al final de la primera meitat el Sabadell ha trobat or amb un gol de Sander, després d’un greu error defensiu del Barça Atlètic, que ha regalat la pilota a l’atacant arlequinat. L’únic error defensiu en tots els primers 45 minuts dels blaugrana ha costat el 3-1.

El conjunt visitant ha començat el segon temps amb ganes de dinamitar el partit i quasi ho aconsegueix amb una rematada que la defensa culer ha tret en la línia de gol. L’equip de Gerard Bofill ha capgirat el domini i s’ha apoderat del protagonisme en els primers compassos de la segona meitat amb arribades de molt perill sobre la porteria de Marc Vidal. El porter del Barça Atlètic ha tret una bona mà a un xut des de la frontal de l’àrea de Domènech per evitar el 3-2.

L’MVP Unai sentència el partit amb un doblet

El Sabadell ha tingut la millor ocasió de la segona part en les botes de Manel, que, amb tot a favor, ha enviat un xut molt desviat davant de Marc Vidal. Tot seguit, el Barça Atlètic ha obtingut el gol de la sentència després d’una jugada espectacular d’Unai, que ha enviat la pilota a l’escaire de la porteria d’Ortolà. D’aquesta manera, el 20 del conjunt culer ha aconseguit un doblet en un gran partit per a ell. Marc Vidal ha estat providencial per evitar el segon gol dels vallesans amb una aturada en la recta final del duel català, que s’ha resolt amb un 4-1 contundent.