El Barça ha sortit amb un mig del camp molt físic, amb Touré i Keita als interiors, i Sergio Busquets de mig centre. El primer gol de Messi ha arribat als quatre minuts de partit i ha asserenat el joc dels blaugrana. La primera mitja hora de joc ha estat de domini del Barça, i el darrer quart d’hora el Saragossa s’ha estirat.

A la segona part ha tornat a aparèixer l’astre argentí, especialment quan ha fet pujar el 0-2 al marcador: Messi ha regatejat tots els rivals que se li han posat al davant i ha creuat la pilota lluny de l’abast del porter del Saragossa.

L’argentí ha fet també el 0-3 que sentenciava el partit. Tot i això el Saragossa s’ha estirat i en els cinc darrers minuts ha aconseguit marcar dos gols que ha fet Colunga. Al descompte, Messi ha provocat el penal que ha cedit perquè Ibra posés el 2-4 final. Continua la lluita entre Madrid i Barça al capdavant de la Lliga.