L’Horta sabia que el desplaçament a Llagostera no seria fàcil ja que els gironins comptaven els enfrontaments a casa per victòries, i Sascha només ha trigat 6 minuts a confirmar-ho. El davanter local ha superat Èric amb toc suau. Els hortencs han intentat reaccionar amb xuts llunyans, però Galeano, lesionat, patia a la grada veient que no la cosa no rutllava. De fet, Èric s’ha hagut de lluir per evitar el segon del Llagostera. Els de Nacho Castro han augmentat el ritme i s’han aproximat amb més perill a l’àrea rival però sense encert en la rematada. I al minut 42, ha arribat el segon dels locals. Pol Gómez ha saltat més que ningú i ha superat Èric.

Revifada sense premi

El descans ha anat bé als de Nacho Castro que han tornat a la gespa amb les idees més clares i han estat a punt de fer el 2 a 1 en una doble ocasió. Primer ha estat Aimar qui ha evitat la diana sota la línia i després el porter qui ha desviat el xut d’Adri Lledó. El mateix migcampista ho ha provat de falta abans del gol de Narcís Barrera. L’ex del Figueres ha recollit una assistència magistral de Joan Vives per enviar la pilota al fons de la xarxa amb mitja hora per endavant. Però quan millor estaven els de Nacho Castro, Moussa s’ha inventat un golàs de traca que ha esmicolat les esperances hortenques.  Una diana que ha sentenciat el matx i que ha fet els barcelonins tornin sense cap punt al sarró.