El Sant Andreu supera el San Cristóbal al Narcís Sala i es classifica per a la tercera eliminatòria del play-off per pujar a la Segona Federació. Un gol solitari de Sergi Arranz en els primers compassos del partit serveix per donar el triomf als andreuencs en la tornada de l’enfrontament. Un Jaime estel·lar sota els pals permet resistir al conjunt quadribarrat, que s’ha defensat de manera tenaç durant els 90 minuts. El Sant Andreu sabrà l’últim escull que ha de superar per ser a Segona Federació en el sorteig de demà.

Ocasions visitants, punteria del Sant Andreu

Es diu sovint que, en el futbol, el més important és dominar les àrees. I el primer temps ha estat una clara definició de què vol dir això. El Sant Andreu ha fet gala de tenir un porter estratosfèric sota els pals i de ser pragmàtic de cara a porteria. Jaime ha estat incommensurable defensant sota pals les escomeses del conjunt terrassenc. El porter del Sant Andreu local ha evitat la diana en el primer un contra un de Tom i després aturant una gran rematada de cap de Sanku. A l’altra banda, Sergi Arranz, avui titular en detriment del sancionat Fassani, ha fet l’1-0 en la primera ocasió clara que ha tingut. Josu ha controlat una gran passada del mateix Jaime, ha passat cap a Arranz i el golejador andreuenc ha engaltat una canonada impossible per Varo. La pitjor notícia per al Sant Andreu en la primera meitat ha estat la lesió de Guzmán, que ha notat una punxada a la cama dreta i ha hagut de ser substituït per Aparicio al minut 37.

Jaime continua fent de les seves sota els pals

El porter del Sant Andreu ha completat una actuació estel·lar en la segona meitat. Ion Vázquez i Kevin ho han provat des de la distància, però els dos jugadors visitants s’han trobat amb les mans de Jaime. Tampoc han pogut superar-lo Jordi Ranera i Abde, que han entrat en la segona part per revolucionar l’atac terrassenc, però que han pecat de poca punteria. L’eficiència defensiva del Sant Andreu ha estat massa escull per a un San Cristóbal que s’ha merescut més, però que no ha trobat premi. El conjunt de Xavi Molist, en canvi, només està a una eliminatòria de convertir-se en equip de la Segona Federació.