El Barça ha perdut per 2 a 1 contra el Madrid CFF en l’última jornada de la Lliga Finetwork. Les de Jonatan Giráldez van proclamar-se campiones fa tres jornades i ja no s’hi jugaven res, però amb aquesta derrota el conjunt blaugrana ha perdut la imbatibilitat a la lliga. Alexia Putellas ha tornat a marcar gairebé un any després i Oshoala ha hagut de ser substituïda quan resten dues setmanes per a la final de la Champions.

Rachael Kundananji castiga el Barça

El Barça, ja campió, ha entrat al terreny de joc adormit, ben al contrari que el Madrid CFF, que ha creat perill des dels primers instants de partit. Ja al minut 5, Rachael Kundananji ha tingut una gran oportunitat per obrir la llauna i dos minuts més tard, Sandra Paños ha salvat el 0 a 1 davant d’Itzi. Després de l’avís de les locals, el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez ha reaccionat i ha anat conquerint terreny al conjunt madrileny, però les blaugrana no han estat capaces de crear perill tot i tenir la possessió. Al minut 30, Rachael Kundananji ha avançat les locals al marcador, després de guanyar l’esquena a la defensa del Barça. Només set minuts més tard, al 37, la mateixa Kundananji ha tornat a marcar amb un gol molt semblant al primer. Amb el 0 a 2 al marcador, el Barça ha tingut una bona ocasió de Geyse i l’àrbitre ha anul·lat un gol a Paralluelo per un fora de joc molt dubtós, però el resultat no ha patit tingut altre canvi. Per si la primera part no hagués estat prou negativa per a les blaugrana, Oshoala s’ha lesionat i ha hagut de ser substituïda dues setmanes abans de la final de la Champions.

Esforç insuficient de les blaugrana

La segona meitat ha tingut un guió ben clar. El Barça no ha deixat de buscar el gol ocupant tota la zona rival i tenint la possessió en tot moment mentre que el Madrid CFF ha intentat aturar el ritme del joc amb diverses pèrdues de temps. Al minut 64, les blaugrana han retallat distàncies amb un gol d’Alexia Putellas, que ha marcat el seu primer gol després de la lesió. La mateixa Alexia ha tingut l’oportunitat d’empatar el partit al minut 82 i Paola li ha negat el 2 a 2 a Patri Guijarro al minut 87. Finalment el Barça no ha estat capaç de remuntar l’enfrontament i ha perdut la imbatibilitat a la lliga en l’última jornada.