El 56è Trofeu Molinet de minibàsquet, que va començar el 28 de desembre, ha acabat aquest divendres amb la disputa de les dues finals. Els guanyadors han estat en categoria femenina les noies del Sant Adrià i en masculina el Sant Josep de Badalona.

Èxit de participació en el Trofeu Molinet

Aquesta edició del Molinet ha tingut la participació de 66 equips entre noies i nois. La final femenina l’han jugada l’Snatts femení Sant Adrià i la UE Mataró Maf, i les de adrianenques s’han impostat per 63 a 68, en un partit molt igualat i que s’ha acabat decidint en el darrer període.

Trofeu Molinet
@FCBQ

En categoria masculina els nois el Coalci CB Sant Josep de Badalona han remuntat el partit contra el Club Delfos Cornellà i s’han imposat per 83 a 66.

Trofeu Molinet
@FCBQ

El Molinet pot créixer pel territori

La Federació Catalana de Bàsquet està estudiant la possibilitat de portar el Trofeu Molinet pel territori català. Està en estat embrionari però la Federació pensa a fer el trofeu en la resta de demarcacions territorials, això vol dir fer un trofeu a Manresa, Girona, Tarragona i Lleida, a part del que ja es fa a Barcelona.