Ha començat la tercera edició del torneig de tenis amb cadira de rodes que se celebra a Barcelona. El Reial Club Polo és qui acollirà aquesta competició que va donar el tret de sortida el 26 de juny passat i que finalitzarà el dia 30 d’aquest mes. Es tracta del tercer TRAM Barcelona Open que se celebra a la ciutat de Barcelona. L’entrada al torneig és gratuïta a tot el públic.

Consolidar-se com a esdeveniment

Aquest torneig el que pretén és consolidar-se com el principal esdeveniment d’esport adaptat a la ciutat de Barcelona. Per aquest motiu, l’organització treballa per oferir als jugadors, aficionats, patrocinadors i tots els col·laboradors un torneig d’alta qualitat.

Transmissió de valors

És un esdeveniment important per la competitivitat, però també per la transmissió de valors que estan inherents com, per exemple, superació, esforç, sacrifici i constància.

Gran quantitat de jugadors

Barcelona acollirà els millors jugadors del món de tenis amb cadira de rodes. Hi participaran un total de 40 jugadors, quatre formen part del “top 10” mundial i 14, del “top 20”, entre ells hi ha el gallec Martín de la Puente.

Martín de la Puente, número quatre mundial

En Martín de la Puente, que és el número quatre del món, considera que aquest torneig és el millor d’Espanya i un dels millors del món. També assegura que serà un campionat dur i amb moltes dificultats.