Marató Barcelona 2020 sortida

Finalment la Marató de Barcelona 2020 es cancel·la. L’organització i l’Ajuntament de  Barcelona han confirmat la suspensió definitiva de la prova atlètica a causa de la inestabilitat en els rebrots de la pandèmia de covid-19. Tot i que el consistori ha estat treballant durant mesos per adaptar-la a les noves circumstàncies provocades per la pandèmia sanitària, el coronavirus no garanteix la seguretat de la prova i les restriccions internacionals fan impossible que els atletes puguin garantir la seva participació. La prova, que inicialment s‘havia de disputar el 15 de març, s’havia ajornat per al 25 d’octubre però la situació inestable no ha permès allargar més la cita, i com les altres maratons europees, en aquest 2020 es quedarà sense edició.

La Marató de Barcelona 2021 canviarà de dates

Sense Marató de Barcelona 2020, ara tots els esforços se centren en l’edició de l’any que ve, que en aquest cas, també canviarà de dates i s’estirarà fins al 7 novembre del 2021. La Mitja Marató de Barcelona 2021 també canviarà de data i se celebrarà el 17 d’octubre del 2021.

Tots els inscrits a la Marató 2020 tindran tres opcions disponibles per a la gestió del seu dorsal: canviar la inscripció i tenir de regal la Mitja 2021, la devolució del 75% i la resta amb donació o la devolució del 100% de l’import de la inscripció.