bàsquet Martinenc

La secció de bàsquet del Martinenc ja té confeccionada la plantilla de la temporada vinent. Serà el tercer curs consecutiu que els del Guinardó juguen a la Lliga EBA. Un èxit i una consolidació a la categoria que els diables vermells volen allargar amb una nova temporada i nous objectius.

Renovacions i fitxatges

Després de la renovació del tècnic Hugo González en la que serà la seva 10a temporada amb vuit ascensos a la seva butxaca, el club ha incorporat els jugadors Marc Suñé, Adrián Rodríguez, Ivan Garcia, Pablo Fontanet i Saïkou Dialle. Cinc fitxatges per a la plantilla, que amb les renovacions de Borja Pascual, Ángel García, Aly Gueye, Buba Gassama, Abu Samake, Miller Escobar i Víctor Domínguez completen la nòmina de jugadors del Martinenc. L’objectiu sempre és la salvacií i millorar, i aquesta vegada serà més complicat que mai, ja que la quarta posició de la temporada passada va ser la millor classificació històrica dels diables vermells.

L’experiència d’Ivan Garcia

El fitxatge estrella de l’estiu ha estat el de l’aler pivot Ivan Garcia. Un jugador de categoria superior amb experiència a la Lliga ACB amb el Saragossa, València i Barça. El jugador de 33 anys va ser campió del Mundial sub-18 compartint equip amb jugadors com Sergio Llull, Sergio Rodríguez i Carlos Suárez, i arriba al Martinenc per fer créixer un equip amb ganes de mirar cap amunt.

 

La valoració del tècnic Hugo González