El davanter del Barça Antoine Griezmann assegura que l’equip té moltes ganes d’estrenar-se a la final a vuit de la Lliga de Campions. El primer partit dels blaugrana serà divendres davant el Bayern. El jugador francès explica: “Tenim ganes de fer un bon partit. L’equip està amb ganes i confiança“.

El format li resulta atípic

Les tres últimes eliminatòries d’aquesta Champions es decidiran a partit únic de manera excepcional. Griezmann considera que aquest format “s’assembla més a un torneig de seleccions”. No obstant això, reconeix que escurça el camí cap al títol: “Ens queden tres partits per guanyar la Champions, tenim un camí difícil, però també eines per aconseguir-ho”. El francès considera que qualsevol dels vuit equips que queden a la competició té possibilitats de guanyar el màxim trofeu continental: “El Bayern, l’Atlètic de Madrid, que és perillós a partit únic, el Manchester City de Guardiola… Tots poden tenir opcions”.

Griezmann sap el que és eliminar el Bayern

Antoine Griezmann va aconseguir tombar l’equip alemany a les semifinals de la Champions 2016. No obstant això, el davanter no vol pensar en això abans de divendres: “Va ser una eliminatòria bonica perquè ens va donar una final. Ara, divendres és el més important”. El francès considera que el Barça té prou arguments per eliminar un equip tan potent com el Bayern: “Estan jugant bé i amb confiança i tenen un gran davanter, però tenim arguments per guanyar-los“.