Acord entre el Futbol Club Barcelona i Sergi Roberto per renovar el migcampista per a una temporada, fins al 30 de juny del 2023. L’acord implica una rebaixa salarial important en el contracte del tercer capità del Barça, ja que cobrarà menys del 50 % del que tenia estipulat en el contracte actual. La clàusula de rescissió de Sergi Roberto és de 400 milions d’euros.

Sergi Roberto, un any més

El migcampista de Reus ha renovat després de molts mesos d’incertesa pel seu futur. El jugador ha prioritzat seguir al Barça i ha acceptat el que li ha plantejat el club. En els darrers mesos del 2021, el club i el representant del jugador van negociar una renovació a la baixa. Semblava que al desembre estava tot tancat i només quedava la signatura del jugador, però la negociació es va trencar. Ara, el club li ha fet una oferta molt més baixa que la del desembre i el migcampista ha acceptat un any més com a blaugrana i un sou per sota de la meitat del que cobrava ara. Una de les raons que ha fet que el de Reus prengui aquesta decisió és el projecte de Xavi Hernández i l’interès de l’entrenador de Terrassa per la continuïtat de Sergi Roberto.

Tots el capitans s’han rebaixat el sou

És el quart capità que ha fet l’esforç d’abaixar-se el sou. El primer va ser Gerard Piqué, amb una forta rebaixa que va permetre inscriure Memphis i Eric Garcia a la Lliga. El següent va ser Jordi Alba, que es va rebaixar un 25 % de sou i va diferir part de la fitxa. Qui també es va reduir el salari és el primer capità, Sergio Busquets.