Gavi

Reunió d’alt nivell entre el Barça i els representants de Gavi per acordar la seva renovació. De moment, la trobada ha durat mitja hora i, tot i que s’han acostat posicions, no hi ha acord definitiu.

Alemany, Cruyff i De la Peña

Segons el periodista Gerard Romero, la reunió ha estat entre el director de futbol Mateu Alemany, el secretari tècnic Jordi Cruyff i el representant de Gavi, Ivan de la Peña. La reunió ha començat a les 10 h, i a les 10.35h hauria acabat, ja que s’ha vist a De la Peña marxar.

Segons diversos mitjans, hi hauria un principi d’acord, ja que la voluntat de totes dues parts és la de que Gavi segueixi de blaugrana, tot i que hi ha alguns punts en què encara no s’ha arribat a un enteniment.

Diferències en els primers anys

El principal desacord seria el salari que guanyaria el jugador els dos primers anys de contracte. Tal com va explicar ‘La porteria’, el club hauria proposat a Gavi una oferta creixent, que situaria el migcampista en l’escala salarial d’Araujo o Ansu al final del seu contracte. Una situació que permetria al Barça no augmentar la massa salarial els primers anys, quan la situació del club és més crítica. De la Peña demanaria un augment de sou en aquestes dues primeres temporades. La clàusula seria de 1.000 milions d’euros.