David López

David López no continuarà a l’Espanyol. El club ha confirmat oficialment que el futbolista deixarà de ser blanc-i-blau aquest 30 de juny. El jugador marxarà després de vuit temporades vestint la samarreta espanyolista.

El capità deixa el club

David López en aquests vuit anys ha jugat 237 partits amb l’Espanyol i s’ha convertit en un jugador fonamental gràcies al seu caràcter, compromís i capacitat de lideratge, que ha demostrat, sobretot, en els moments més delicats i difícils que ha viscut el club. Per exemple, es va quedar al club després del descens a Segona Divisió i va treballar a fons per aconseguir l’ascens. De fet, els últims anys ha estat el capità de la plantilla. Durant aquests anys al club ha aconseguit 13 gols.

El futbolista va arribar a l’Espanyol la temporada 2007-08 per jugar al Juvenil A. El setembre del 2010 va debutar amb el primer equip, i després va marxar cedit al Leganés i a l’Osca. La temporada 2013-14 va tornar a l’Espanyol i va fer una bona temporada, fet que li va donar l’oportunitat de fitxar pel Nàpols l’estiu del 2014. La temporada 2016-17 va tornar al club blanc-i-blau, on ha estat fins ara.