El primer equip femení de waterpolo del CN Atlètic-Barceloneta ha acabat la temporada de la Divisió d’Honor en la vuitena posició. Un lloc amb molt de valor si tenim en compte que aquesta ha estat la segona temporada del club mariner al màxim nivell.

Marc Comas: “Hem aconseguit l’objectiu que ens havíem marcat”

L’Atlètic-Barceloneta acomiada la temporada 2022-2023 havent assolit els objectius que es va marcar a l’inici. L’entrenador del primer equip femení, Marc Comas, assegura que “els resultats els hem acomplert tots col·lectivament. Individualment, hem jugat amb quatre o cinc jugadores juvenils més jugadores que estaven per primer cop al primer equip.”

Les marineres han acabat en la vuitena posició amb un bagatge de vuit partits guanyats i 14 de perduts. Han aconseguit fer 191 gols i n’han rebut 256. Unes xifres que per a Comas, “han de fer que estiguem orgullosos de l’equip.”

Pel que a la pròxima temporada, el tècnic mariner somriu quan pensa en les possibles baixes que tindrà l’equip ja que “quan fas les coses bé tens clubs que fan ofertes. De totes maneres, tenim una bona base per cobrir les possibles sortides. Tenim un equip que competir a la mitja taula i intentar apropar-nos als equips que estan entre la tercera i la sisena posició.”