Alfa Semedo i Facundo Ferreyra ja han estat presentats oficialment com a nous jugadors de l’Espanyol. El vicepresident blanc-i-blau, Carlos García Pont, ha explicat les condicions de les cessions. Alfa Semedo arriba cedit fins a final de temporada i no hi ha opció de compra. El cost d’aquesta cessió és de 400.000 euros. Pel que fa a Facundo Ferreyra, arriba cedit per a aquest curs i també per a la pròxima temporada. L’Espanyol, de moment, per la cessió ha pagat 2,2 milions d’euros i en el contracte hi ha una opció de compra del jugador per vuit milions d’euros.

Alfa Semedo: “Em sento millor de pivot, però puc jugar de central”

Alfa Semedo ha dit que “estic molt content de ser aquí i de poder ajudar l’equip”. El lateral ha explicat que “em sento millor de pivot defensiu al mig del camp, però també puc jugar de central”. Per últim, ha assegurat que “és un plaer poder jugar a la Lliga espanyola”.

Semedo és un futbolista de 21 anys que arriba procedent del Benfica portuguès. L’Espanyol n’ha aconseguit la cessió fins a final d’aquesta temporada. Es tracta d’un migcampista defensiu que ha d’aportar força, múscul, consistència i solidesa al mig del camp. És un futbolista alt, d’1,90 metres, i que destaca per la col·locació i la contundència. Ha fet, fins ara, tota la seva carrera a la Lliga portuguesa.

Facundo Ferreyra: “Tant de bo puguem entrar a Europa”

Facundo Ferreyra s’ha mostrat optimista i ha dit que “tant de bo puguem entrar a Europa”. El davanter ha explicat que “agraeixo la confiança que el club sempre ha mostrat amb mi”. De fet, l’Espanyol ja el va voler incorporar a l’estiu. Ha assegurat que “vinc amb moltes ganes de jugar”. El futbolista creu que “l’Espanyol és un gran equip i la Lliga és una de les millors del món”.

Facundo Ferreyra és un davanter de 27 anys i l’Espanyol n’ha aconseguit la cessió del Benfica per al que queda de temporada i la pròxima. A més, en el contracte hi ha un opció de compra al final del curs 2019-20. Ferreyra és un davanter polivalent que pot jugar en qualsevol de les posicions d’atac. Té passaport italià i no ocuparà plaça d’extracomunitari. Té molta experiència en diferents lligues i havia jugat en equips com el Banfield, el Vélez Sarsfield, el Xakhtar Donetsk o el Newcastle abans d’arribar al club portuguès.