Leo Baptistao se'n de l'Espanyol
@RCDEspanyol

Leo Baptistao deixa l’Espanyol i se’n va a la Xina. El davanter ha fitxat per tres anys per al club del Wuhan Zall de la Superlliga xinesa. El davanter, finalment, ha acceptat la bona oferta econòmica que li oferia l’equip xinès i, per tant, s’ha decidit a empendre l’aventura del futbol asiàtic.

Baptistao, dues temporades i mitja a l’Espanyol

Baptistao marxa de l’Espanyol després de dues temporades i mitja vestint la samarreta blanc-i-blava. La primera temporada amb l’Espanyol, la 2016-17, el brasiler va jugar un total de 17 partits i va marcar sis gols, tots a la Lliga. El segon any vestint la samarreta blanc-i-blava els números van ser una mica millors. Va jugar fins a 35 partits i va marcar nou gols. Aquest curs el davanter ha estat un jugador important per a Rubi. Ha disputat 23 partits en total. En canvi, de cara a porteria ha perdut efectivitat, ja que només suma dos gols. El segon va ser l’última jornada de Lliga contra el Madrid.

Amb l’adeu de Baptistao Rubi es queda sense un davanter clau en el seu sistema, per tant, haurem d’estar atents per veure si l’Espanyol fa un esforç i, a més del fitxatge de Wu Lei, incorpora a la plantilla un altre jugador ofensiu.