Todibo

Jean-Clair Todibo ja és oficialment nou jugador del Barça per a les properes 4 temporades. El club blaugrana ha arribat a un acord amb el Tolosa per incorporar el jove central francès, de 19 anys, en aquest mercat d’hivern i no esperar a l’estiu com estava previst inicialment. D’aquesta manera el Barcelona evita que el defensa s’estigui sis mesos sense jugar a futbol d’alt nivell. La presentació es farà demà al migdia.

El Barça i Todibo ja havien arribat a un acord perquè el jugador, que acabava contracte aquest juny, i per tant, arribava a can Barça sense cap cost, s’incorporès a la disciplina blaugrana a l’estiu, però el fet que el Tolosa l’apartès del primer equip el fes entrenar amb els juvenils, ha fet avançar el fitxatge de Todibo.

El Barça fitxa un central de futur

Todibo ha estat una de les sensacions d’inici de temporada a França. El jove jugador va debutar amb el primer equip del Tolosa i va tenir un rendiment excel·lent en 10 partits. Després es va negar a signar un contracte com a professional amb el club francès i aquest el va enviar a jugar amb el filial. El central, d’un metre i 89 centímetres, se’l considera el ‘nou Varane’, el jugador del Madrid. El Barça ha aconseguit el fitxatge del central i d’aquesta manera s’ha avançat a diversos clubs europeus que també estaven interessats en la nova perla del futbol francès.